Βράβευση της Kleopas Payroll Services από την ADP για την Ασφάλεια και την Αντοχή στις δυσκολίες

27 Ιανουαρίου, 2022

Η Kleopas Payroll Services  είναι επίσημος συνεργάτης της ADP στην Ελλάδα

Δύο τιμητικές  διακρίσεις απέσπασε η Kleopas Payroll Services AE κατά την διάρκεια του Partner Executive Convention της ADP που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα βραβεύτηκε  ως «Security» και ως «Resiliency» συνεργάτης στο δίκτυο της ADP, μια διάκριση που συμπίπτει και με την Data Privacy Day, η οποία λαμβάνει χώρα αύριο 28/1.

Η ADP είναι ένας ολοκληρωμένος παγκόσμιος πάροχος μισθοδοσίας και λύσεων διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου (HCM), και είναι ηγέτιδα στις υπηρεσίες εξωτερικής ανάθεσης επιχειρηματικών υπηρεσιών, στην ανάλυση και την εμπειρία συμμόρφωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο εταιρίες διατηρούν μια μακροχρόνια συνεργασία, με την Kleopas Payroll Services να έχει αναλάβει το κομμάτι της μισθοδοσίας μεγάλων πολυεθνικών εταιριών στη χώρα μας.

Η τιμητική διάκριση που αφορά την ασφάλεια επιβεβαιώνει την αφοσίωση και την ποιότητα των υπηρεσιών της Kleopas Payroll, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου που βιώνουμε τα τελευταία δυο χρόνια, με τις ηλεκτρονικές απάτες να αυξάνονται συνεχώς. Η ADP θέλοντας να επιβραβεύσει και να ευχαριστήσει την Kleopas Payroll για την εξαιρετική της απόδοση, της απένειμε το βραβείο «Security», αφού αυτά τα δυο χρόνια δεν υπήρξε ούτε ένα περιστατικό που να έθεσε σε κίνδυνο τα δεδομένα των πελατών της. Η Kleopas Payroll σε συνεργασία με την ADP, έχει πάντα ως βασική προτεραιότητα την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των πελατών της και φροντίζει να γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε να προσφέρεται η μέγιστη ασφάλεια.

Όσον αφορά το βραβείο «Resiliency», η ADP αναγνωρίζει τις ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες που προσφέρει η Kleopas Payroll στους πελάτες της παρά τις προκλήσεις που έχει επιφέρει η πανδημία. Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτής της διάκρισης επιβραβεύονται όλες οι ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Kleopas Payroll, μέσω των οποίων έχουν αποφευχθεί πιθανές επιχειρηματικές διαταραχές και έχουν διασφαλιστεί τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Kleopas Payroll Services AE, κα Μαρία Γρατσία δήλωσε σχετικά: «Η τιμή μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη για τα βραβεία που λάβαμε από την ADP. Ακόμα πιο σημαντική όμως αποτελεί η συνεργασία μας με την ADP, μία από τις πιο επιδραστικές και καινοτόμες παγκόσμιες εταιρείες στον τομέα των  υπηρεσιών μισθοδοσίας. Στην Kleopas Payroll καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της ADP στην Ελλάδα, δίνοντας πρωτίστως έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων τους και βοηθώντας τους να δουν καθαρά ποιες είναι οι κατάλληλες ενέργειες για την αποφυγή διάφορων  επιχειρηματικών λαθών.»