Πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο συνέδριο της Alliott Group στην Μαδρίτη

30 Οκτωβρίου, 2019

Το παρόν στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του ομίλου Alliott Group έδωσε η Kleopas Alliott, στις 23-26 Οκτωβρίου 2019, στην Μαδρίτη της Ισπανίας, στο ξενοδοχείο Westin Palace.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 139 σύνεδροι από 38 χώρες και 87 εταιρείες – μέλη από όλο τον κόσμο. Πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα meetings από κάθε άλλη φορά. Οι ενότητες του συνεδρίου περιλάμβαναν θέματα που αφορούσαν τις βασικές οικονομικές και πολιτικές τάσεις που επηρεάζουν την παγκόσμια επιχειρηματικότητα, προτάσεις – κλειδιά για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων με την ιδιότητα του Alliott Group και φυσικά όλα τα νομικά και φορολογικά ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια αγορά.

Το συνέδριο είχε επίσης εορταστικό χαρακτήρα, καθώς φέτος ο όμιλος Alliott Group συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης και συνεχώς αναπτυσσόμενης πορείας παγκοσμίως. Μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott κ. Γιάννης Κλεώπας τιμήθηκε, όντας ένα εκ των δυο εν ενεργεία στελεχών, που έχουν διατελέσει πρόεδροι του Alliott Group σε αυτή την μακρόχρονη και διακεκριμένη πορεία του ομίλου.