Συνέδριο του Alliott Group Israel στην Αθήνα και η παρουσίαση του κ. Γιάννη Κλεώπα

20 Ιανουαρίου, 2020

Το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Athens Marriott Hotel το ετήσιο συνέδριο για το Alliott Group του Ισραήλ, στο οποίο ο κ. Γιάννης Κλεώπας προσκαλέστηκε να συμμετάσχει και ως ομιλητής.

Η Kleopas Alliott, στις 27/12 πριν την έναρξη του συνεδρίου, πρόσφερε σε όλους τους συνέδρους ένα δροσιστικό cocktail reception στα γραφεία της, θέλοντας να τους καλωσορίσει και να τους ευχαριστήσει που επέλεξαν την χώρα μας για την πραγματοποίηση του συνεδρίου τους.

Στη συνέχεια, την Κυριακή 29/12 έλαβε μέρος η παρουσίαση του κ. Γιάννη Κλεώπα μέσω της οποίας οι Ισραηλινοί σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις νέες εταιρίες-μέλη που εντάχτηκαν στο Alliott Group για το 2019 παγκοσμίως καθώς και τους στόχους και την στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου μέχρι και το 2022. Φυσικά, είχαν την ευκαιρία να μάθουν το background, τις υπηρεσίες και τους στόχους της Kleopas Alliott Business Consultants σε Ελλάδα και Ρουμανία. Επίσης, ο κ. Κλεώπας παρουσίασε και μερικές πληροφορίες για τον Ελληνικό Φόρο Εισοδήματος και απάντησε σε ερωτήσεις των συνέδρων.