Alliott Global Alliance το νέο όνομα του Alliott Group “Together as One” το νέο tag line

21 Σεπτεμβρίου, 2020

Το Alliott Group, η πολυβραβευμένη ένωση ανεξάρτητων, νομικών, λογιστικών και εξειδικευμένων συμβουλευτικών εταιρειών, που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Kleopas Alliott,  ανανεώνεται και παρουσιάζει το νέο της όνομα και λογότυπο, καθώς και την ανανεωμένη ιστοσελίδα της, στο πλαίσιο ενός εκτεταμένου rebranding. Η αλλαγή αυτή έχει ήδη εφαρμοστεί από όλα τα συνεργαζόμενα μέλη της ένωσης του δικτύου.

Η μετονομασία του ομίλου σε Alliott Global Alliance βρίσκεται στο επίκεντρο του rebranding και συνοδεύεται από νέο λογότυπο και από το καινούριο tagline, “Together as One”. Το νέο αυτό μότο αποτυπώνει άριστα την πραγματική σημασία της ένωσης, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα σαφές και ουσιαστικό μήνυμα που υπερβαίνει την προσωπική φύση των σχέσεων μεταξύ των μελών της Alliott Global Alliance, φέρνοντάς τους όλους κοντά.

Το rebranding συμπίπτει με τις πρόσφατες αλλαγές στην δομή του εκτελεστικού συμβουλίου της συμμαχίας, και προσφέρει μια νέα πλατφόρμα από την οποία το δίκτυο μπορεί να αναπτυχθεί και να ενισχύσει περαιτέρω το προφίλ του στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών οικονομικών υπηρεσιών. Παράλληλα, συμβαδίζει με τη σημαντική αύξηση του αριθμού των εταιρειών-μελών που έχει σημειώσει η συμμαχία τους τελευταίους 12 μήνες.

O Giles Brake, COO της Alliott Global Alliance σχολιάζει: «Η μετονομασία μας σε Alliott Global Alliance είναι ένα σημαντικό βήμα για την επόμενη σελίδα στην ανάπτυξη μας.  Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα, την ποιότητα και τις αξίες που πρεσβεύουν τα μέλη μας, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη και ξεκάθαρα επαγγελματική ταυτότητα, που στόχο έχει να εδραιώσει την αξία μας, να εμπνεύσει τα μέλη και τους υποψήφιους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας παράλληλα το  πνεύμα φιλίας και σύμπνοιας, που είναι και η ουσιαστική σημασία μιας τέτοιας ένωσης.

«Η ανθεκτικότητα και η υψηλή αξία των υπηρεσιών που προσφέρουμε έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξή μας κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης, καθώς σημειώσαμε αύξηση της ζήτησης των υπηρεσιών μας κατά τη διάρκεια του COVID-19 από ανεξάρτητες, μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυξήσουν το περιφερειακό και διεθνές δίκτυό τους, αλλά και να διατηρήσουν ένα δυνατό προφίλ στην παγκόσμια αγορά. Το νέο μας tagline περνάει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στα υποψήφια, νέα και υπάρχοντα μέλη και τους πελάτες μας. Μαζί σαν ένα θα προσφέρουμε συνέπεια, θα μοιραζόμαστε πόρους, θα διατηρήσουμε αλλά και θα χτίσουμε εκ νέου τις αξίες μας, επεκτείνοντας τις ευκαιρίες συνεργασίας που καθοδηγούν την  επιτυχημένη πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια.»

«Οι προσπάθειες μας παραμένουν αμετάβλητες, δίνοντας στους πελάτες μας την εμπιστοσύνη που χρειάζονται όταν συναλλάσσονται με διεθνείς επιχειρήσεις στο τρέχον, δύσκολο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.»

Ο Γιάννης Κλεώπας, ιδρυτής της Kleopas Alliott και πρώην παγκόσμιος πρόεδρος της Alliott Global Alliance σχολίασε: «Το rebranding του Alliott Group σε Alliott Global Alliance αναδεικνύει έναν καινοτόμο και διεθνή προσανατολισμό, με επίκεντρο την ομαδική συνεργασία που περικλείει άλλωστε και κάθε εταιρεία-μέλος. Όλα τα μέλη συνεργαζόμαστε με γνώμονα την παροχή εξειδικευμένων διασυνοριακών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών δίνοντας μια μοναδική προσέγγιση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το νέο όνομα σε συνδυασμό με το καινούριο tagline τονίζουν τη σημασία της συνεργασίας όλων των μελών και των πελατών μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλα τα μέλη της ένωσης συνδυάζουμε πολυετή γνώση και εμπειρία προς όφελος των πελατών μας με στόχο να δείξουμε στις επιχειρήσεις τον δρόμο της επιτυχίας.»