Η συνάδελφος Δρυόπη Κοβάνη συμμετείχε στο Staff Training της Alliott Global Alliance στη Βαρκελώνη

27 Ιουλίου, 2022

Νεαροί επαγγελματίες από εταιρείες μέλη της Alliott Global Alliance (“AGA”) συναντήθηκαν τον προηγούμενο μήνα για την εκδήλωση Future Leaders 2022 στη Βαρκελώνη. Η συνάδελφος Δρυόπη Κοβάνη είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι την ισπανική πόλη και να συμμετάσχει στο πρόγραμμα εκπροσωπώντας την εταιρεία μας.

Οι φιλόδοξοι συμμετέχοντες από 12 χώρες απόλαυσαν ένα επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με πρακτικές επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και ευκαιρίες διασύνδεσης και γνωριμιών. Όλα αυτά τα δρώμενα τους βοήθησαν σημαντικά στην καλύτερη αφομοίωση των βασικών ηγετικών χαρακτηριστικών που είναι απαραίτητα για να οδηγήσουν τις εταιρείες τους στην εμπορική επιτυχία.

Αυτή η ετήσια εκπαίδευση προσωπικού, διάρκειας μιάμισης ημέρας, έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τα οφέλη της AGA, να χτίσει ηγετικές δεξιότητες υψηλού επιπέδου και να αναπτύξει μια αποτελεσματική και διαδραστική διεθνή ομάδα ομότιμων επαγγελματιών που θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς ηγέτες των νομικών, λογιστικών και εξειδικευμένων συμβουλευτικών εταιρειών της AGA.

Οι εκπαιδευτές ηγεσίας Joanna Keeling και Elisabet Vinberg Hearn στην πρώτη από τις διαδραστικές συνεδρίες τους, η οποία επικεντρώθηκε στις δεξιότητες παρουσίασης και επιρροής, δίνοντας έμφαση στη σπουδαιότητα των προγραμματικών και εκτελεστικών δεξιοτήτων.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με ένα workshop σχετικά με το πώς θα αναπτύξουν ένα επιδραστικό προσωπικό εμπορικό σήμα. Περιελάμβανε συμβουλές για το χτίσιμο ενός προσωπικού εμπορικού σήματος, τον καλύτερο τρόπο επικοινωνίας ιδεών και στόχων και την κατανόηση των κινήτρων για την παρακίνηση και την ανθεκτικότητα στον εργασιακό χώρο.

Οι περαιτέρω συνεδρίες επικεντρώθηκαν στην επιδραστική ηγεσία, συμπεριλαμβανομένου του πώς να εμπνέουν και να παρακινούν τους άλλους, πώς να είναι ανοιχτοί, προσιτοί και να έχουν τον έλεγχο και πώς να δημιουργούν ένα εσωτερικό δίκτυο και να εργάζονται συνεκτικά και συνεργατικά με άλλους. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με κορυφαίες συμβουλές σχετικά με το πώς να χρησιμοποιούν εξωτερικά και εσωτερικά δίκτυα για να προωθήσουν την εμπορική επιτυχία και την διασύνδεση από απόσταση.

Οι επιχειρηματικές ενότητες του συνεδρίου συνοδεύτηκαν από μοναδικές ευκαιρίες για διασύνδεση καθώς και από εμπειρίες οι οποίες ανέδειξαν τη φιλοξενία που προσφέρεται στην ιστορική πόλη της Βαρκελώνης.

Ο Giles Brake, Διευθύνων Σύμβουλος της Alliott Global Alliance, σχολίασε:

«Η διασφάλιση ότι η επόμενη γενιά ηγετών έχει πρόσβαση στις δεξιότητες που απαιτούνται για τη μετάβαση σε πιο υπεύθυνους ρόλους στις επιχειρήσεις τους είναι ένα από τα κύρια μελήματά μας, γι’ αυτό είναι καλό που τόσοι πολλοί φιλόδοξοι και δυναμικοί ανερχόμενοι επαγγελματίες συμμετείχαν στην εκπαιδευτική μας εκδήλωση.

Αυτή θα ήταν η πρώτη εκδήλωση της AGA για πολλούς και θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα κρατήσουν επαφή και θα γίνουν όχι μόνο φίλοι, αλλά και έμπιστοι επιχειρηματικοί συνεργάτες».